Vuka Karadzica br. 11, I sprat, 20000 Podgorica, Crna Gora, Telefon: +382(20) 201-545, Fax: +382(20) 246-024

Articles

CDM: Utorak, 22. oktobar 2013.

Cetinje: Raspisan javni poziv za rekonstrukciju kanalizacione mreže

Delegacija Evropske unije EU u Crnoj Gori i Prijestonica Cetinje raspisali su javne pozive za odabir izvođača radova za projektovanje i gradnju kanalizacione mreže u ovom gradu, te za nadzor nad izvođenjem radova.

Javni poziv za odabir izvođača radova na projektivanju i gradnji kanalizacione mreže u Prijestonici Cetinje raspisan je 16. oktobra, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 16. decembar.

Vrijednost projekta iznosi 3.2 miliona eura, a sredstva su obezbijeđena posredstvom programa IPA. 

“Kako je predviđeno javnim pozivom, ugovorom je obuhvaćena gradnja kanalizacionih kolektora i atmosferske kanalizacione mreže, uz povezivanje sa postojećom kanalizacionom mrežom, uključujući i gradnju priključaka za domaćinstva”, saopšteno je iz Prijestonice.

Istovremeno, Prijestonica Cetinje, u saradnji sa PROCON-om, raspisala je javni poziv za nadzor nad izvođenjem radova i reviziju glavnih projekata gradnje kanalizacione mreže.

Obim posla nadzora predviđen ugovorom odnosi se na reviziju glavnih projekata koji će biti izrađeni od strane izvođača, provjeru projektne dokumentacije, nadzor nad izvođenjem radova za građevinske poslove, instalacije i testiranja, te na tehničku podršku tokom perioda otklanjanja kvarova i nedostataka.

Javni poziv za nadzor objavljen je danas i trajaće do 5. decembra u 12 sati, a javni pozivi dostupni su u posebnoj sekciji na stranici "Javne nabavke".