Vuka Karadzica br. 11, I sprat, 20000 Podgorica, Crna Gora, Telefon: +382(20) 201-545, Fax: +382(20) 246-024

Articles

POBJEDA: Srijeda, 23. oktobar 2013.

Cetinje: Raspisani javni pozivi za rekonstrukciju kanalizacione mreže


CETINJE – Delegacija EU raspisala je javni poziv za odabir izvođača radova na projektu Projektovanje i izgradnja kanalizacione mreže u prijestonici Cetinje.

Javni poziv za odabir izvođača radova na projektovanju i gradnji kanalizacione mreže u prijestonici Cetinje raspisan je 16. oktobra, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 16. decembar.

Vrijednost projekta iznosi 3,2 miliona eura, a sredstva su obezbijeđena posredstvom programa IPA. Kako je predviđeno javnim pozivom, ugovorom je obuhvaćena gradnja kanalizacionih kolektora i atmosferske kanalizacione mreže, uz povezivanje sa postojećom kanalizacionom mrežom, uključujući i gradnju priključaka za domaćinstva.

Istovremeno, prijestonica Cetinje u saradnji sa PROCON-om raspisala je javni poziv za nadzor nad izvođenjem radova i reviziju glavnih projekata gradnje kanalizacione mreže.

Obim posla nadzora predviđen ugovorom odnosi se na reviziju glavnih projekata koji će biti izrađeni od strane izvođača, provjeru projektne dokumentacije, nadzor nad izvođenjem radova za građevinske poslove, instalacije i testiranja, te na tehničku podršku tokom perioda otklanjanja kvarova i nedostataka.

Javni poziv za nadzor objavljen je juče i trajaće do 5. decembra, a javni pozivi dostupni su u posebnoj sekciji na stranici ,,Javne nabavke“, navodi se u saopštenju prijestonice Cetinje, objavljenom na njenom sajtu.

J.Đ.